Skip to content

Noudamme ja kierrätämme vanhattoimistokalusteet taijätteet

Tarjoamme monipuoliset kierrätys- ja noutopalvelut yrityksille. Noudamme vanhat huonekalut tai elektroniikan kierrätykseen. Saat meiltä myös vaihtolavat esimerkiksi rakennustyömaalle tai toimiston tyhjennyksen yhteyteen.

LT_helpponouto_paku

Nopeat noutopalvelut yrityksille

Tilaa nouto vanhoille toimistokalusteille, kodinkoneille tai vaikkapa tietokoneille. Listaa tilaukseen pois vietävät tavarat ja me lähetämme kahden hengen tiimin noutamaan tavarat pois. Kannamme tavarat, lastaamme ne autoon ja viemme kierrätykseen. Voimme noutaa yksittäisiä tavaroita tai tyhjentää kokonaisia toimistorakennuksia ja varastoja.

Tilaa tästä

Roskalava, remppalava tai talkoolava netistä

Tilaa roskalava, remppalava tai esimerkiksi talkoolava jo seuraavaksi arkipäiväksi. Valitse lavan tyyppi hävitettävän jätteen perusteella. Kiinteähintaisessa lavassa ei ole piilokustannuksia, joten tiedät jo tilatessa paljon sen tilaaminen, nouto ja jätteen kierrätys tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Tilaa tästä

LT_helppo_lava_pieni
LT_helppo_säkki

Suursäkki on kätevä vaihtoehto lavalle

Suursäkit ovat edullinen ja näppärä vaihtoehto lavalle. Voit hävittää niissä kaikkea laudoista betoniin ja kivestä maa-ainekseen. Tilaa säkki tai osta se lähimmästä K-Raudasta, täytä se jätteellä ja me noudamme sen pihasta sovitusti.

Tilaa tästä

Tilaa netistä

Tilaa

tai soita

010 636 6444

Raportoinnin tilaus

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.