1
Tarkista palvelun saatavuus

ziptest-img

Tarkista palvelun saatavuus

Postinumeron perusteella tarkistamme palvelun saatavuuden alueellasi.

Ikävä kyllä emme tarjoa kyseistä palvelua syöttämäsi postinumeron alueella. Siirry tästä tutustumaan muihin palveluihimme.

Ostoskori

Tilaus

Payment method Maksutapa
Verkkomaksu
Yhteensä: 0,00 €

Valitse palvelu

Helpposäkki tilaus

Helpposäkki

Täytä säkki haluammallasi jätteellä ja noudamme K-Raudasta ostamasi säkin pihaltasi keskiviikkoisin: Pääkaupunkiseudulta, Keski- ja Itä-Uudeltamaalta

14,95 €
Helpponouto kuva

Nouto

Säkin täytyttyä tilaa nouto. Noudamme säkkisi valitsemasi viikon keskiviikkona Pääkaupunkiseudulta, Itä- ja Keski-Uudeltamaalta ja kierrätämme jätteesi.

30,00 €

Valitse lukumäärä

Helpposäkki

Helpposäkki

1000 l
1000 kg
90 x 90 cm

14,95€
/ kpl

Jatka

Mitä noudetaan?

(alv 24%)

Betonisäkki

80 / säkki

Betonisäkki

Suursäkki, joka soveltuu betonille, tiilelle ja kivelle. Aines murskataan ja murskattua materiaalia käytetään infrastruktuurin pohjarakenteissa. Suursäkki saa sisältää betonissa olevia tukirautoja ja vähäisen määrän keraamisia laattoja. Ei muuta materiaalia tai jätettä.

Betonisäkki on ehdottomasti oltava suljettavissa solmimalla.

Kestopuusäkki

80 / säkki

Kestopuusäkki

Suursäkki, jonka avulla voit kierrättää vanhat terassi- tai laiturilaudat tai muut kestopuujätteet. Kestopuulla tarkoitetaan painekyllästettyä puuta. Materiaalissa voi olla kiinni nauloja ja saranoita vähäisiä määriä.

Multasäkki

80 / säkki

Multasäkki

Maa-aines, kuten multa ja sora kulkeutuvat helposti suursäkissä kierrätykseen Helpposäkin avulla. Suursäkki on ratkaisuna helpompi ja joustavampi kuin vaihtolava.

Muu-maa-aines

90 / säkki

Muu-maa-aines

Tähän säkkiin voit laittaa hiekkapitoisempaa kaivettua maa-ainesta, jota voidaan hyödyntää kaatopaikalla tai maanrakennuksessa. Säkissä voi olla vähäisiä määriä suurempia kiviä ja kivenpaloja.

Talkoosäkki

70 / säkki

Talkoosäkki

Talkoosäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään tai hyödynnetään energiana.

Säkin sisältö ei siis päädy massapolttoon vaan kaikki uudelleen käytettävä materiaali menee uusiokäyttöön.

Vihersäkki

55 / säkki

Vihersäkki

Vihersäkkiin voit laittaa maatuvaa orgaanista jätettä kuten pensaiden leikkuujätteen, nurmikkoa, haravoituja lehtiä, kasveja ja pieniä oksia. Säkkiin voi laittaa vähäisen määrän isoja oksia ja multaa, joka on tullut kasvien, nurmikon ja muun vastaavan mukana.

Jäte käsitellään kompostoimalla ja siitä syntyy multaa.

Muovisäkki

45 / säkki

Muovisäkki

Suursäkki muovijätteelle on edullinen ja joustava ratkaisu esim. rakennustyömaan pakkausjätteelle. Muovisäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään.

Pahvisäkki

45 / säkki

Pahvisäkki

Pahvisäkki on loistava ratkaisu esimerkiksi keittiöremontin pahviselle pakkausjätteelle. Säkkiin mahtuu isommankin asunnon pahvijätteet, joita syntyy remontissa tai muutossa.

Pahvisäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään materiaalina tai hyödynnetään energiana.

Puusäkki

45 / säkki

Puusäkki

Puusäkki sopii kaikenlaiselle puumateriaalille: laudoille, kuormalavoille, parketeille jne. Säkki soveltuu loistavasti myös vaikkapa puisille oville. Naulat ja saranat voit jättää paikoilleen.

Puumateriaalista tehdään puuhaketta, jolla korvataan muita polttoaineita energian- ja sähköntuotannossa. 

Rakennussäkki

80 / säkki

Rakennussäkki

Remppa- ja rakennussäkkiin voit laittaa työmailla syntyvää lajittelematonta jätettä.

Jatka