Skip to content

Mitä talkoiden roskalavalle saa laittaa?

Keväiset säät ovat rantautuneet Suomeen, mikä tarkoittaa sitä, että taloyhtiöissä aletaan kaivaa varastoja ja vintin perukoita. Vanhaa, pois heitettävää tavaraa löytyy paljon ja siitä pitää päästä eroon. Osa tavaroista on sellaisia, joita ei voi jättää jätekatokseen.

Joustava Talkoolava tuo ratkaisun talkoissa syntyvälle jätteelle ja sen hävittämiselle. Talkoissahan halutaan ennen kaikkea saada homma suoritettua ja päästä ylimääräisestä eroon.

Taloyhtiössä on mahdollisesti paljonkin asukkaita ja jokaisella on omanlaisensa elämänrytmi. Vaikka talkoot painavat päälle, muutakin tekemistä on paljon, joten urakan suorittaminen yhtenä viikonloppuna on väkisinkin haastavaa.

Talkoolava on talkoolaisen roskalavaratkaisu pääkaupunkiseudulla

Talkoolava on Helppolava-palvelu, joka on talkoolaisten apuna pääkaupunkiseudulla. Sen avulla taloyhtiön talkoista selviää ilman vaivaa kierrätyksestä. Kätevälle roskalavalle voi laittaa paljon kaikenlaista.

Talkoolava on mahdollista saada kohteeseen kahdeksi viikoksi, mikä helpottaa talkoolaisten työn aikatauluttamista. Ehdit myös tehdä muutakin, eikä talkoita tarvitse rypistää otsasuoni pullottaen. Myös näin korona-aikana turvavälien pitäminen on helpompaa, kun ei tarvitse olla naapurin kanssa vieri vieressä.

Helppolava-palveluiden Talkoolava on myös siitä kätevä ratkaisu, että sille voi laittaa paljon erilaista tavaraa – eli ei tarvitse liikaa pelätä sitä, meneekö joku pieleen. Pieniä reunaehtoja Talkoolavan sisällölle kuitenkin on.

Talkoolavalle saa laittaa kaikenlaista, muttei kaikkea

Mitä talkoiden yhteydessä lavalle saa laittaa? Tämä saattaa aiheuttaa talkoolaisille usein päänvaivaa.

Rakennusvillaa, kivi- ja maa-ainesta tai vaarallista jätettä Talkoolavalle ei saa laittaa. Myöskin biojätteelle tai kodin sekajätteelle pitää löytyä muu sijoituspaikka. Rakenteiden purkujätettä tai kyllästettyä puutavaraakaan ei tule lavalle nakata.

On olemassa muutamia asioita, joita Talkoolavalla saa olla pieniä määriä. Vaatteet, pressut, lasit, astiat ja paperit sekä PVC-muovit ovat sellaisia asioita, joita Talkoolavalla saa olla enintään 10 % tavaran määrästä. Jos et ole varma, voitko laittaa jätettäsi talkoolavalle, suosittelemme tutustumaan vielä lajitteluohjeisiin.

Talkoolavan hinta

Talkoolavan hinta on kiinteä 590 euroa ja se sisältää 14 vuorokauden vuokran. Hintaan kuuluvat myös lavan toimituksen ja jätteeseen liittyvät kulut. Mikäli vuokra-aikaa pidennetään, maksaa jokainen ylimenevä vuorokausi kolme euroa.

Reilusti kahta viikkoa pidemmissä vuokra-ajoissa meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse, jolloin katsomme yhdessä sopivan hinnan juuri sille ajalle kuin Talkoolavaa tarvitset.

Talkoolava toimitetaan asiakkaalle jo seuraavaksi päiväksi, jos tilaus tehdään edellisenä päivänä ennen klo 14:ta. Jokaiseen tilaukseen sisältyy käsihuuhde, joten myös porukalla suoritettavissa talkoissa on mahdollisuus pitää huolta käsihygieniasta.

Yhteenveto

Vaikka poikkeuksellisia aikoja, voi talkoita silti järjestää turvallisesti. Palvelumme antaa pitkällä vuokra-ajallaan mahdollisuuden taloyhtiöiden aikataulujen sovittamiseen.

Nykypäivänä ihmiset pitävät arvossaan sitä, että he saavat tehdä asioita, joista pitävät. Talkoot eivät välttämättä ole kenenkään ykkösvaihtoehto ajanvietteeksi, joten mikäpä sen mukavampaa kuin Talkoolava, jonka hankkiminen helpottaa urakkaa ja keventää talkoolaisten hartioita.


Voit tutustua vinkkeihimme turvallisiin talkoisiin täältä.

Lisää Talkoolavasta ja muista Vaihtolava-palveluista voit lukea täältä!

Tilaa Helppolava